LIHTNE KÜSIMUS (1)

Kuressaare linnavolinik Merit Karise (SDE), miks te ei ole täitnud lubadust kirjutada valijatele regulaarselt sotsiaalmeedias ülevaateid oma tööst volikogus? Alguses neid küll tuli, kuid siis jäi asi soiku. Miks?

Väike lihtne vastus aruandmise osas: ei jõua. Füüsiliselt ei jõua aru anda, mitte et ei tahaks ja poleks teemasid. Kirjutamist ma ei karda, arvamust avaldada ka mitte. Viimased paar aastat on töökoormus kasvanud eelkõige õpetajana ja mittetulundusühingus tegutsejana. Kuressaares ja Tartus õpetamine, rahvusvahelise disaini ja reaal­ainete projekti vedamine, Saaremaa sokkudest dokfilmi valmimine, sokkude Eesti vaimse kultuuripärandi nimistusse kandmine, Saaremaa rahvariietest veebimängu tegemine jne.

Vaatasin, viimane repliik on mul olnud päikesepealinna asjus 30. detsembril 2016. Märtsi lõpus käisin ka Kadi raadios kaasava eelarve uuendusi tutvustamas.

Print Friendly, PDF & Email