SOL murrab hambamuret

Saaremaa omavalitsuste liidu juhid leidsid, et omavalitsuste, hambaarstide ja haigla koostöös on võimalik erakorralist hambaraviteenust pakkuda kogu aasta lõikes.

SOL-i juhatus arutas suvise erakorralise hambaravi korraldamist oma eilsel kokkusaamisel.

“Otsustasime võtta eesmärgiks, et erakorralise hambaravi teenus oleks tagatud laupäeviti jaanipäevast merepäevadeni augustis ning muul ajal kataks laupäeva Kuressaare hambapolikliinik,” rääkis linnapea ja SOL-i esimees Madis Kallas Saarte Häälele. “Nii oleks erakorraline hambaravi laupäeviti kättesaadav sisuliselt kogu aasta lõikes.”

Kallase sõnul on teenuse pakkumise korraldamise osas olemas nii hambaarstide kui ka SOL-i tugi. “Ka haigla on väljendanud oma valmisolekut korraldada teenuse pakkumine erakorralise meditsiini osakonna kaudu,” lisas Kallas.

Print Friendly, PDF & Email