Kiigud ühele, kahele ja kõigile

Randvere kogukond sai oma külaplatsile kiigulisa. Paigaldati üks kaalukiik ja väikesemõõduline külakiik.

Kiigud tõi kohale ja paigaldas tasuta 400 km kauguselt kohale tulnud Rae Majad OÜ. Projekti kogumaksumus oli 936 eurot. Projekti aitas rahastada Lääne-Saare vald 749 euroga. Projekti omaosaluse summa 187 eurot, mis tuli MTÜ Randvere Heaks eelmisel aastal läbiviidud ürituste tulust. Omaosaluse summa kogunes tänu kogukonna liikmete ja külaliste panusele, kes üritustel osaledes ostsid MTÜ-lt õnneloose, pannkooke, šašlõkki või olid tasunud laadal ja kirbukal kohatasu.

Täname Lääne-Saare valda, Rae Majad OÜ-d ja kõiki kogukonna liikmeid ja külalisi, kes meie üritustest osa võtavad. Tänu teile saame meie kodukandi paremaks muuta.

Liina Jürisson,
projekti algataja

Print Friendly, PDF & Email