Ettevõtluspäev Lümanda põhikoolis

12. aprillil toimus Lümanda põhikoolis ettevõtluspäev, mille korraldajad olid 8. klassi õpilased Eva Ratas ja Kerli Kask.

TIINA NIIT

Üritus korraldati loovtöö raames ja oli mõeldud 5.–9. klassidele. Külas käisid Triin Arva SA-st Saaremaa Arenduskeskus ja Triinu Putnik töötukassast. Nad andsid ülevaate ettevõtlusest üldiselt ja oma kogemustest sellega. Lisaks rääkisid Eva ja Kerli noorte äriideede konkursist Saaremaa Päike, millest nad ise juba kolmandat korda osa võtavad.

Õpilased said ka ise välja mõelda oma äriidee. Nad pidid etteantud materjalidest meisterdama toote ja seda kaasõpilastele tutvustama. Õpilastel oli kogu ürituse vältel sära silmis, naeratus suul ja pea häid mõtteid täis.

Esimeses reas vasakult Triin Arva, Triinu Putnik, Eva Ratas ja Kerli Kask.

Eva Ratas ja Kerli Kask

Print Friendly, PDF & Email