Aita kaardistada nahkhiirte suvekolooniaid

Olen Karl Hendrik Tamkivi, reaalsuuna õpilane Saaremaa ühisgümnaasiumi kümnendas klassis ja olen ääretult huvitatud loodusvaldkonnast. Sel aastal viin läbi uurimust hoonetes paiknevate nahkhiirte suvekolooniate kohta Lääne-Saaremaal.

Põhja-nahkhiired.
Rauno Kalda

Minu töö sai ka Eesti teadusagentuuri stipendiumi ning mind abistavad Eesti tuntuimad nahkhiireuurijad, zooloogid Oliver ja Rauno Kalda ning keskkonnahariduse spetsialist Maris Sepp. Minu uurimistöö praktiline osa on Lääne-Saaremaa nahkhiirte suvekolooniate kaardistamine, liigilise koosseisu ja populatsiooni arvukuse määramine.

Siinkohal vajan heade inimeste abi, sest pimesi kolooniate otsimine oleks ülemäära ajamahukas. Kui teil või teie tutvusringkonnas on inimesi, kelle hoonetes nahkhiired suviti elutsevad, siis palun, et aitaksite sellel infol minuni jõuda. Vastutasuks saate teada, mis liiki nahkhiirtega on tegemist ja hea tunde, et aitasite kaasa sisuka uurimistöö valmimisele.

Minu kontaktid on:
karltamkivi@gmail.com, tel 54 549 100.

Print Friendly, PDF & Email