Rain Kuusnõmm EM-il viies

Hispaanias Santa Susanas toimunud Euroopa meistrivõistlustel klassikalises kulturismis sai Rain Kuusnõmm viienda koha.

Rain Kuusnõmme kategoorias oli kümme meest, osalemas nii Arnold Classicu võitja kui ka varasem Euroopa meister.

“Pean veel tööd tegema, et kõrgemale tõusta,” tunnistas Rain Kuusnõmm.

“Treener Ott Kiivikase sõnul võtsin sellest kategooriast maksimumi. Üleüldse see hooaeg õnnestus. Tegin neli võistlust, millest kolmel olin finaalis. Eesmärk oli finaali saada ja edestada rohkem mehi kui minust ettepoole jäi, ning see ka õnnestus.”

Lisaks võistles Rain Kuusnõmm avatud kategooria games classic bodybuilding´us, kus ta jäi napilt finaalist välja, kuid see võistlus ei olnud ka prioriteet. “Nüüd tuleb targalt edasi tegutseda ja järgmine aasta parem olla,” lausus Kuusnõmm.

Print Friendly, PDF & Email