Georg Paomees poistelaulul võidukas

Eesti meestelaulu seltsi korraldatud poiste-solistide kümnenda lauluvõistluse lõppkontserdil saavutas 10–11-aastaste poiste seas esikoha Saaremaa ühisgümnaasiumi õpilane Georg Paomees, kelle lauluõpetaja on Mari Ausmees.

Pühapäeval Eesti rahvusraamatukogu suures saalis toimunud kontserdile pääses piirkondlikest voorudest 32 noort lauljat seitsmes erinevas vanuserühmas. Saaremaad esindasid veel Oliver Leppik (juhendaja Helle Rand) 12-aastaste ja vanemate poiste seas, Sten-Erik Liiv (Laine Lehto) ja Hans Heiki Metsamaa (Pilvi Karu) kuni 16-aastaste noormeeste vanuseastmes ning Carlos Liiv 17–20-aastaste noormeeste vanuseastmes.

Lauljaid hindas professionaalne žürii koosseisus Tanja Mihhailova-Saar, Kelli Uustani, Rauno Elp, Aivar Leštšinski ja Ivo Linna.

Print Friendly, PDF & Email