GALERII ÜLESKUTSE: Saatke meile oma talgupilte!

Laupäeval, 6. mail toimub traditsiooniline Teeme Ära talgupäev, kus saarlastel ja muhulastel oli ühtekokku üle 200 talgukoha kirja saanud. Siin-seal tehti talgutöödega algust juba varem ja mõnel pool hiljemgi.

Kutsume kõiki lugejaid üles saatma meile oma talgufotosid meiliaadressil uudis@saartehaal.ee. Pole vahet, kas fotod on tehtud telefoni või fotokaameraga.

Teeme Saarte Hääle veebilehele koos ühe suure-uhke talgugalerii ehk teisisõnu teeme sedamoodi siis ka jälle ära!

Kuressaare ANK Noortejaama talgud olid juba 2.mail Paju tänaval. Sõmera Kodu talgud peeti Mõnnuste kalmistul. Kodutütred ja reformierakond alustasid talgupäeva prügimäe tee koristamisega. Saarte Häälele saadeti mõned fotod  ka prügimäe tee äärsetest leidudest. Mida sügavamale metsa mindi, seda rohkem “huvitavaid leide jagus”.
Oli mida kokku korjata. Pädaste Järsukas taasavati rand ning pandi sild paika.
Vätta Külade Seltsi talgutel osales 42 inimest ning korrastati seltsimaja ümbrus ja Kailuka-Sutu tee ääred puhastati võsast. Talgute korras leiti kiviaiast vanad padrunid ning pilt sellestki leiust jõudis Saarte Häälde. Samuti rõõmustasid talgulisi leitud seened.

Tõsine tööpäev oli ka Kaali kooli ja lasteaia juures, kus 51 suurt ja väikest talgulist värvisid, riisusid, kaevasid ja ehitasid. Talgupäeval tehti palju ära ka Uduvere külas, kus lisaks koristustöödele sai hoopis uue näo ka bussiootepaviljon.

Saarte Häälele on fotod saatnud Laura Kukk, Merlin Vares, Helle Kahm, Kalle Laanet, Krista Visas, Vätta külade selts, Kairit Lindmäe, Den Tarmo Tool, Eve Tuisk, Kersti Vaga, Rika Lindmaa ja Marina Kaunis, Kaia Veskimeister, Bert Holm.

Print Friendly, PDF & Email