Saaremaalt sõidab noorele Meistrile võistlema 13 noort (2)

Saaremaa kutseõppurid lähevad Tallinnasse medaleid püüdma, sest 4.–5. mail toimub Eesti Näituste messikeskuses kutsehariduse suursündmus Noor Meister 2017.

Kahel päeval toimuvatel kutsemeistrivõistlustel osalevad ligi 400 Eesti parimat kutseõppurit 31 erialal, andis teada SA Innove kommunikatsioonispetsialist Maarja Vaikmaa, lisades, et Saaremaalt sõidab Tallinnasse Noore Meistri tiitlile võistlema kaks ehituspuuseppa, ehitusviimistleja, kaks graafilist disainerit, kaks hooldustöötajat, kaks juuksurit ja neli ärinduse spetsialisti.

Noor Meister võistlused muudab põnevaks see, et etteantud tööülesanded tuleb kvaliteetselt teostada väga piiratud aja jooksul.

Lisaks kutsemeistrivõistlustele toimub Noor Meister 2017 ürituselmharidusmess, kus kutseõppevõimalusi tutvustavad 28 kutse- ja rakenduskõrgkooli. Erialavalikul on abiks Rajaleidja karjäärinõustajad ja 11 töötuba ametite katsetamiseks. Üritsu on kõigile tasuta.
Kutsehariduse suursündmust Noor Meister 2017 korraldab Sihtasutus Innove.

Print Friendly, PDF & Email