Rannakohviku üürikonkursi võitis Flusso OÜ (2)

Kuressaares Kalda pst 1 asuva rannahoone kohvikuruumi üürileandmise eile linnavalitsuses toimunud uue suulise enampakkumise võitis Salme burgeritega tuntust kogunud Flusso OÜ.

Teine pakkuja oli oksjonil Maa&Meri OÜ, kes ainsa huvilisena osales ka aprilli alguses toimunud esimesel üürikonkursil, mis aga nurjunuks tunnistati. Eilse pakkumise tulemused kinnitatakse linnavalitsuse tuleva nädala istungil ja üürileping sõlmitakse kolmeks aastaks.

28 m² suuruse kohvikuruumi juurde kuulub kaks kohvikuruumiga külgnevat terrassi, mida saab kasutada suvekohvikutena tasuta. Kiviterrassi suurus on 40 m², mida saab kasutada täies ulatuses, ja puitterrassil 83 m², mida saab kasutada osaliselt, jättes umbes 2 m laiuse ala jalakäijatele liiklemiseks.

Print Friendly, PDF & Email