Eesti puitmajaliidu uus juht on Kaarel Väer

Eesti puitmajaliit valis üldkoosolekul liidule uue juhatuse ja juhatuse esimehe, kelleks kinnitati üksmeelselt Saare Erek AS-i tegevjuht Kaarel Väer (pildil).

Juhatuse esimehe teatepulga andis üle Matek AS-i tegevjuht Sven Mats, kes juhtis erialaliitu aastatel 2014–2017, vahendas Ärileht. Väer sõnas juhatuse esimehe kohta üle võttes, et Eesti puitmajasektor on aastakümnetega välja kujunenud ekspordi edulooks tänu eesrindlikele puitmajatootjatele ja puitmajaliitu vedanud inimestele.

Uue juhatuse peamised märksõnad saavad Kaarel Väeri juhtimise ajal olema jätkuvalt tugev kaasarääkimine ja arengute suunamine Eesti tööstuspoliitikas, liidu liikmeskonnas majatootjate osa kasvatamine ja ühisürituste osakaalu suurendamine ning Eesti puitmajasektori väärikas esindamine välisriikides, kaasates EAS-i ja erinevaid saatkondi.

Print Friendly, PDF & Email