Riigikohus jättis Kommunaalprojektile õiguse

Mitu aastat väldanud vaidlus naabritega Kuressaares Tiigi 2 majas tegutseva büroo üle on jõudnud järjekordse vaheetapini.

Kõnealuses Tiigi ja Pika tänava nurgal asuvas punases majas arhitektuuri- ja inseneribüroo avanud Kuressaare Kommunaalprojekti juhi Veljo Maripuu sõnul ei võtnud riigikohus naabrite kaebusi menetlusse.

“Nüüd on Kuressaare Kommunaalprojekti ehitusluba ja detailplaneeringut puudutavad kohtuvaidlused lõplikult käsitletud,” kinnitas Maripuu. Samas on jätkuvalt pooleli veel neli Tiigi 2 maja puudutavat kohtuvaidlust.

Vaidluste ajalugu ulatub paari aasta taha, kui Tiigi tn 2 / Tolli tn 12 kolme korteri omanikud nõudsid kohtu kaudu, et samas majas tegutsema asunud OÜ Kuressaare Kommunaalprojekt taastaks hoone välisseina, kahe korteri vahelise seina ja hoone trepikoja ukseava.

Projekteerimisbüroo oli nimelt ostnud Tiigi 2 elamus kaks korterit, ehitanud eluruumid äriruumideks ja rajanud välisseina täiendava sissekäigu. Naabritele see aga ei meeldinud.

Print Friendly, PDF & Email