LÜHIDALT SPORDIST

Kristina Kuusele pronks
Tallinnas toimunud epeevehklemise lahtistel Eesti meistrivõistlustel osalesid viie riigi sportlased. Pronksmedali sai Kristina Kuusk, kes kaotas poolfinaalis Eesti meistriks tulnud Nelli Pajule torgetega 10 : 15.

Esiliiga tiitel viiele saarlasele
Tallinna Ülikool / VK Rakvere vahetas meeste esiliigas möödunud hooaja teise koha tänavu esikoha vastu, kui kahe võiduni mängitud finaalseeria teises vastasseisus oldi sarnaselt esimesega üle tiitlikaitsja TTÜ/Kiilist. Meistriks krooniti Karel Ellermaa, Timo Jakobson, Ivar Laes, Argo Mesila ja Taavi Prei. Hõbemedaliga pidi seekord leppima Ahto Tuuling.

Gert Kaldmäe valiti esiliiga parimaks
Eesti korvpallimeistrivõistluste esiliiga märtsikuu parimaks mängijaks valiti Gert Kaldmäe Eesti maaülikooli spordiklubist. EMÜ SK pidas märtsis viis mängu ja võitis kolm kohtumist. Gert Kaldmäe saagiks märtsikuus oli keskmiselt 15,8 punkti, 9,2 lauapalli, 1,2 resultatiivset söötu ning tema efektiivsustegur PIR oli 23,4. Visketabavus: 2p 61,1% (33/54), 3p 50% (1/2), vv 100% (10/10).

Print Friendly, PDF & Email