Politsei juhib linna tähelepanu kolemajadele (9)

Kuressaare politseijaoskond saatis linnavalitsusele märgukirja kolemajadest, mis on varisemisohtlikud ja avatud ligipääsude tõttu ohustavad inimeste elu ja tervist.

KEEGI ELAB SIIN: voodi on paraku tegemata ja konid kustutab Lasteaia tn 8 elanik põrandale.
Politsei

Kuressaare politseijaoskonna ennetus- ja menetlustalituse piirkonnapolitseinik politseikapten Žanna Kreštšenko teatas linnavalitsusele, et 2. märtsil ja 10. aprillil tehtud kontrollkäigul leidsid politseinikud ja linnavalitsuse ametnikud samu probleeme, mis märtsis 2015.

Problemaatilised on Kaare tn 3 ja Arhiivi 18 ning 20 militaarhooned, endine lasteaiahoone aadressil Lasteaia 8, vana leivakombinaat Kohtu tn 7a, endine juuksurisalong Pikk tn 24, vana haridusosakonna hoone Uus tn 20, suvel Loomesuvila käsutuses olnud Uus tn 20a ja Lossipargi tn 3 asuv majake.

Kõikide hoonete puhul on endiselt tegemist halvas seisundis kinnistutega. Kõik on varisemisohtlikud ning avatud ligipääsud ohustavad inimeste elu ja tervist, teatas Kreštšenko.

Politseinik juhib linnavalitsuse tähelepanu sellele, et kõik nimetatud hooned vajavad jätkuvalt kõrgendatud tähelepanu, sest tegemist on varisemis- ja tuleohtlike hoonetega, mida kodutud ja alkohoolikud, kuid ka alaealised kasutavad kogunemise ja alkoholi/tubaka tarvitamise kohtadena.

Print Friendly, PDF & Email