Näitemängude päeval võidutses ühisgümnaasium

Tornimäe rahvamajas toimus Saare maakonna 19. põhikoolide näitemängude päev, kus võidukaks osutus Saaremaa ühisgümnaasiumi näitetrupp Kreputlased.

NÄITEMÄNGUDE PÄEVAL: Buratino osatäitmise eest eripreemia pälvinud Tornimäe põhikooli üheksanda klassi õpilane Irma Jäe koos Hedili Nõuga.
TIINA RUUS

Rita Ilvese juhendatud Kreputlased tõid lavale kompositsiooni “Lillekarussell”. Laureaaditiitli pälvisid Kuressaare Vanalinna kooli 5.a ja 5.b klassi õpilased lavastusega “Elav raamatukogu” (juhendajad Kaidi Liivas, Aimi Kirsch ja Liane Trei) ning Orissaare gümnaasiumi 8. klassi õpilased lavastusega “Kolmekesi kodus” (juhendaja Monika Kipper). Välja anti ka kaks näitlejapreemiat, mis läksid Henry Männile Kuressaare gümnaasiumist ja Saara Välile Orissaare gümnaasiumist. Näitemängude päevast võttis osa seitse kooli kokku üheksa lavastusega.

Õpilaste etendusi hindas žürii koosseisus Krista Kütt, Gerri Grünberg, Piret Rauk, Väino Uibo ja Maire Sillavee.

Kadi raadio “Keskpäeva” saates jagas muljeid üritusest Pöide valla kultuurijuht Krista Riik. Tema hinnangul teevad lapsed teatrit hingega. Üleeile rahvamajas nähtud etendused olid tema sõnul kõik erisugused ja toredad. Riik tõi veel välja, et ka lapsed ise tahtsid näha, kuidas teistel näitemäng välja tuleb.

Print Friendly, PDF & Email