Maria Kaljuste tahab nõgeseveini teha (2)

Eelmisel nädalal EKRE-st välja heidetud Saaremaa piirkonna juht Maria Kaljuste avab täna Kadi raadios skandaalse poliitvaidluse tagamaid, kuid räägib Tõnis Kipperiga ka igapäevastest tegemistest pereema ja ettevõtjana.

Muu hulgas avaldab Maria Kaljuste (pildil), et kavatseb hakata moosi-, siirupi- ja äädikatootmise kõrval ka veini pruulima. “Tahaks teha nii-öelda natuke teistsugust veini ja nende veinide hulgas on näiteks nõgesevein, mida ma tahaksin tootma hakata,” rääkis ta.

Kaljuste sõnul sai tema retseptidega katsetamise kirg alguse vanavarakogumisest ning tema kogus on ka palju vanu kokaraamatuid ja ka näiteks mõisa köögitööliste märkmeid. “Eks olen ikka spikerdanud ja otsinud ja kopeerinud, natukene ideid maha vehkinud, nii et sealt tuleb palju selliseid asju ise,” selgitas ta.

Kaljuste sõnul on talle ettepanekuid tehtud mitmest teisest erakonnast, kuid tal pole kavas kellegagi liituda. Kas ta kandideerib aga Saaremaal sügisel vallavolikokku ja kellega koos, jätab ta esialgu lahtiseks.

Saade “Kohvilaud” läheb Kadi raadios eetrisse täna kell 12 ja homme kell 13.

Print Friendly, PDF & Email