UUS: parvlaeva Piret ristiemaks saab muhulane Mareli Ots (2)

Parvlaeva Piret ristiemaks saab Muhu saarel sündinud noor ja aktiivne Maaülikooli tudeng Mareli Ots.

Mareli Ots. Raul Vinni foto

Mareli Ots. Raul Vinni foto

Mareli alustas oma haridusteed Muhu põhikoolis, mille lõpetas 2007. aasta suvel kiituskirjaga. Õpinguid jätkas ta Kuressaare Gümnaasiumis, mille lõpetas hõbemedaliga.

Pärast gümnaasiumi asus ta kõrgharidust omandama Eesti Maaülikoolis veterinaarmeditsiini erialal. Hetkel on Mareli jõudnud 6. kursusele ning sellel aastal on ees ülikooli lõpetamine.

Mareli Ots on aktiivne noor neiu. Juba põhikoolis tegeles ta õpilaste esindamisega ning kuulus õpilasesinduse koosseisu, sama tee jätkus ka gümnaasiumis, kus ta kõik kolm aastat kuulus õpilasesinduse ridadesse. Ülikooli asudes taasasutas Mareli koos paari aktiivse veterinaariatudengiga Eesti Veterinaarmeditsiini Üliõpilaste Seltsi, mis tegutseb tänaseni väga aktiivse Tartu erialaorganisatsioonina.

Jõudnud oma õpingutega poolele teele kandideeris ta Eesti Maaülikooli Üliõpilasesinduse koosseisu. Viimased kolm aastat on ta selles organisatsioonis täitnud juhatuse esimehe ülesandeid. Kuigi tema üliõpilasesinduse juhtimisaeg lõppes hiljuti, kuulub Mareli endiselt koduülikoolis mitmetesse otsustuskogudesse ning komisjonidesse nagu Eesti Maaülikooli Nōukogu, Eesti Maaülikooli valitsus ja Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi teadusnõukogu. Lisaks esindab ta Eesti Maaülikooli üliõpilasi Eesti Üliõpilaskondade Liidus.

Mareli on ka andunud merefänn ning üritab igal suvel Muhu saare ümber purjekasōitu nautida. Meri on alati tema südames ja Tartus olles leevendab ta seda igatsust Emajõe kaldal aega veetes.
Parvlaeva Piret ristimine toimub tuleval kolmapäeval Tallinna Vanasadamas.

Print Friendly, PDF & Email