Pöide teemal tuleb ühinemisküsitlus

Tulenevalt Pöide vallavolikogu otsusest alustada teiste Saaremaa omavalitsustega ühinemisläbirääkimisi, tuleb küsitluse teel välja selgitada ka Kuressaare linna elanike seisukoht küsimuses “Kas pooldate Kihelkonna valla, Kuressaare linna, Laimjala valla, Leisi valla, Lääne-Saare valla, Mustjala valla, Orissaare valla, Pihtla valla, Salme valla, Torgu valla ja Valjala valla ühinemist Pöide vallaga üheks omavalitsuseks?”.

Selleks korraldatakse 23. aprillil kell 8–20 elektrooniline küsitlus hääletussüsteemis Volis (otselink linna kodulehel www.kuressaare.ee).

Samuti korraldatakse 23. ja 24. aprillil kell 10–18 küsitlus kultuurikeskuses (Tallinna tn 6) asuvas küsitluspunktis (tel 45 20 732). Küsitluspunkti piirkonda kuulub Kuressaare linna haldusterritoorium.

Print Friendly, PDF & Email