Fotokonkurss: tuttav tundmatu Saaremaa

6. aprillist 6. septembrini korraldab Kuressaare linnavalitsus koostöös Visit Saaremaaga fotokonkursi “On see tõesti Saaremaa?”. Konkursi eesmärk on kutsuda inimesi üles märkama ja pildistama ebatraditsioonilisi paiku ning uusi ja huvitavaid vaatenurki Saaremaal. Fotodele võivad olla jäädvustatud huvitavad kohad, saarel toimuvad üritused ja sündmused või inimeste tegevus. Oluline on juhtida vaataja tähelepanu sellele, et Saaremaa on palju laiem ja mitmekesisem kui klassikalised vaatamisväärsused.

Võistlusele esitatud fotod võivad olla kuni kolm aastat vanad (igalt autorilt kuni viis tööd). Pildid laetakse üles Facebooki lehele rahva lemmiku leidmiseks, võistluse parimad valib aga tuntud inimestest koosnev 7-liikmeline žürii. Fotokonkursi auhinnafond on 900 eurot. Täpsem info visitsaaremaa.ee ja www.kuressaare.ee.

Print Friendly, PDF & Email