KG galakontsert tuleb 15. korda

Sel pühapäeval kell 16 toimub Kuressaare Linnateatris Kuressaare gümnaasiumi 15. galakontsert, kus traditsiooniliselt esinevad kooli parimad tegijad.

Esimeses osas esinevad 2. klasside rahvatantsurühm Väikesed Sõlesepad (juhendaja Merle Tustit), Angeelika Siinor 6.b (juh Grete Pihl), tütarlasteansambel Üksmeel (juh Helle Rand), Geito Jermolov 3.d (juh Laine Lehto), Geidi Tasane 4.d (juh Maret Laurson), Marten Paimre 4.d (juh Mai Rand), Elena-Liis Lember ja Hannabel Kaal (8.b) moekollektsiooniga (juh Raili Kaubi), Kätriin Rohulaid 7.c (juh Merle Rekaya), poisteansambel Moskiitod (juh Helle Rand), Inspira 1.–3. klasside karakter- ja showtantsurühm (juhendajad Inge Jalakas ja Liis Ojasaar), Oliver Leppik 5.c (juh Helle Rand), Maris Sannik 5.c (juh Katrin Liiva), Merilin Mälk 9.c (juh Helle Rand) ja rahvatantsurühma Sõlesepad neiud (juh Merle Tustit).

Teises osas astuvad lavale noormeeste ansambel Õunaraks (juh Laine Lehto), Kessu Hollo 2.a (juh Pilvi Karu), Meeli Kombe (7.b) moekollektsioon (juh Raili Kaubi), Laura-Maria Jõgi 11.c (juh Merle Rekaya), Hans Heiki Metsamaa 9.b (juh Pilvi Karu), Inspira 4.–6. klasside karakter- ja showtantsurühm (juhendajad Inge Jalakas ja Liis Ojasaar), Lotta Meet, 8.b (juh Eve Tuisk), Thomas Hendrik Liiv 6.b (juh Laine Lehto), ansambel Kolm-kaks-läks! (juh Pilvi Karu) koos robootikaklubi robotitega (juh Olle Arak), Lisa-Martina Jäe 8.b (juh Eve Tuisk), Sten-Erik Liiv 9.b (juh Laine Lehto), Lotta Meet (8.b) moekollektsiooniga (juh Raili Kaubi), Greete Paaskivi 12.b (juh Pilvi Karu) ja rahvatantsurühm Sõlesepad (juh Merle Tustit).

Kontserdil on kaastegev kitarrist Robin Mäetalu. Õhtut juhivad Alice Berens 12.b-st ja Sander Berens 9.a-st (juhendaja Marit Tarkin). Pileteid saab osta KG muusika vaheruumist 102 ja enne algust kohapeal. Pääse õpilasele ja pensionärile 3 eurot, täiskasvanule 5 eurot.

Laine Lehto,

peakorraldaja

Print Friendly, PDF & Email