Noamees tingimisi trellide taha

Pärnu maakohtu Kuressaare kohtumaja kohtunik karistas eile 43-aastast Eduardi eluohtliku tervisekahjustuse tekitamise eest lühimenetluse korras kahe aasta ja kümne kuu pikkuse tingimisi vangistusega.

Karistust ei pöörata täitmisele, kui Eduard kolmeaastase katseaja jooksul uut kuritegu toime ei pane ja järgib käitumiskontrolli nõudeid. Kohus arvestas Eduardi puhtsüdamlikku kahetsust ja tervislikku seisundit. Riigi tuludesse mõisteti temalt menetluskulude ja sunnirahana välja 1835 eurot.

Süüdistuse kohaselt lõi Eduard 2016. aasta 11. augusti varahommikul Kuressaares ühes Tallinna tänava korteris külas olles tüli käigus samuti külas viibinud 43-aastast meest nupule vajutamisega avaneva taskunoaga, tekitades kannatanule eluohtliku vigastuse. Kannatanu vajas operatsiooni.

Print Friendly, PDF & Email