Saaliliiga tiitel FC Torgule

Lõppes Saaremaa saalijalgpalli liiga, kus sel aastal osales kuus meeskonda.

Kaabeltau saaliliiga viimases voorus kaotas tiitlikaitsja FC Taritu Salmele 3:4 ja kuna Torgu oli võitnud Kaarmat 6:5, kuulus tiitel seekord Torgu meestele. Karikavõitjaks tuli 27 punktiga FC Torgu, kellele järgnesid FC Taritu 24, Kaarma SK 13, Salme SK 12, Niidu FC 9 ja Smuuli FC 4 punktiga. Liiga parim väravakütt oli 27 väravaga Mario Stern, järgnesid Priit Suluste 22, Kristen Mere 20 ja Marek Suursaar 19 tabamusega. Parimaks noormängijaks tunnistati Marat Lõsõi Niidu FC-st.

Torgu meeskonnas mängisid: Marko Saar, Marion Toompuu, Janek Meet, Mario Stern, Marek Suursaar, Kert Mandel, Karl Riim, Aivar Jäns, Tanel Noot, Taavi Azarov, Mart Undrest, Priit Vanem, Priit Post, Priit Suluste ja Reigo Äär.

Print Friendly, PDF & Email