Jäätmete käitlemine

Eterniidijäätmete käitlemine Kudjape jäätmejaamas
Anname teada, et koostöös SA-ga KIK projekti “Lääne-Saaremaa omavalitsuste elanike eterniidijäätmete käitlemine Kudjape jäätmejaamas” raames alustatakse Kudjape jäätmejaamas 10. aprillist eterniidijäätmete vastuvõttu elanikkonnalt; projekti “Lääne-Saaremaa omavalitsuste elanike suuregabariidiliste jäätmete käitlemine Kudjape jäätmejaamas” raames alustatakse Kudjape jäätmejaamas 2. maist suuregabariidiliste jäätmete vastuvõttu elanikkonnalt.
Jäätmete äratoojad registreeritakse, elanikel võtta kaasa isikutunnistus.

Küsimuste korral helistada: Tiit Rettau, tel 50 66 193 või Mihkel Paljak, tel 53 407 131.


Ohtlike jäätmete kogunemisring
Anname teada, et koostöös SA-ga KIK tehakse projekti “Ohtlike jäätmete kogumisringi korraldamine Lääne-Saaremaal” raames ohtlike jäätmete kogumisring kolmel laupäeval – 1., 8. ja 15. aprillil. Kogumisringi korraldab AS Ragn-Sells.
Jäätmete äratoojad registreeritakse, elanikel kaasa võtta isikutunnistus.

Küsimuste korral helistada: Tiit Rettau, tel 50 66 193 või Mihkel Paljak, tel 53 407 131.

Print Friendly, PDF & Email