Baltic Workboats otsib omale Ladina-Ameerikas turgu

MESSIL: Baltic Workboatsi juhatuse liige Jüri Taal (vasakul), müügijuht Joel Rang ning keskel Kolumbia mereväe kontradmiral Javier Diaz Baltic Workboatsi boksis töölaevade ja meremessil ColombiaMar2017.
Autor: BWB

Baltic Workboats (BWB) osales Kesk- ja Lõuna-Ameerika suurimal töölaevadele suunatud messil COLOMBIAMAR 2017.

BWB müügijuhi Joel Rangi sõnul oli huvi Baltic Workboatsi toodete ja disaini vastu messil laialdane. “Arvestades riikide merepiiri pikkust ning laevade meresõidu omadusi siis leiame, et potentsiaali Baltic Workboatsi toodetele on küll,” märkis Rang

Seekord oli messi põhieesmärgiks Baltic Workboatsi brändi ja toodete tutvustamine. “Ootame põnevusega avanevaid võimalusi,” kinnitas Joel Rang.

Print Friendly, PDF & Email