Spordiühingust sai valimisliit (3)

Eelmisel nädalal registreeriti MTÜ Valimisliit Saarlane, mille juhatuse liikmed on Virge Pihel (fotol) ja Mai Takkis. Põhikirja-järgne eesmärk on koondada inimesi, kes soovivad tagada Saaremaa järjepidevat ja tasakaalustatud arengut, toetades ja arvestades kohalike algatustega.

Tegemist ei ole uue mittetulundusühinguga, vaid MTÜ Eolus ülevõtmisega. Ära muudeti nii nimi, põhikiri kui ka juhatuse liikmed. Vana MTÜ eesmärk oli peamiselt spordiharrastuse propageerimine.

Selle juhatuse liikmed olid tuuleenergia ettevõtte Baltic Wind Energy juhatuse liige Peeter Kukk, Eesti tervishoiumuuseumi juhataja Margus Jurkatam ja Gerd Kanteri treenerina tuntud füsioterapeut Indrek Tustit. Neist esimene on ka Virge Piheli elukaaslane.

“Mittetulundusühingu nime ja põhikirja muutmine tundus lihtsam kui uue mittetulundusühingu asutamine,” ütles Saarte Häälele valimisliidu Saarlane juhatuse liige Virge Pihel. Tema sõnul ongi MTÜ-l hetkel kaks liiget.

Valimisliit Saarlane loodi sügiseste kohalike valimiste tarbeks. Selle eestvedajad on Toomas Takkis ja Mart Mäeker.

Print Friendly, PDF & Email