Autoomanik soovib hüvitamist (7)

Tallinna tänava löökaugus rehvi lõhkunud autoomanik soovib, et linnavalitsus kompenseeriks talle rehvitöökoja arve.

Autoomanik selgitab Kuressaare linnavalitsusele saadetud pretensioonis, et 12. märtsil kella 20.30 ajal purunes tema auto rehv linna sissesõidul Tallinna maanteel, Selverist veidi Neste tankla poole jäävas löökaugus. Auku ei olnud tema sõnul võimalik pimeduse tõttu märgata.

Käies mööda rehvitöökodasid, selgus, et rehvivahetus läheb maksma umbes 100 eurot rehvide eest, kuna ühte rehvi eraldi ei müüda, vaid asendatakse kaks korraga, lisaks töö.

“Sealt ka minu soov, et linnavalitsus kompenseeriks selle rehvivahetuse arve, kuna tee seisukord on seal ääretult kehv ja lõhub rehve. Ja kui võimalik, siis sooviks ka nende aukude kasvõi ajutist lappimist,” kirjutab autoomanik.

Print Friendly, PDF & Email