Rahvatantsijad pidasid stiilipidu

Laupäeval kogunesid Saare maakonna segarühmad Lümanda kultuurimajja traditsioonilisele žanripäevale.

Segarühmadele jagas tantsutarkusi erinevate rahvaste seltskonnatantsude uurimise ja õpetamisega tegelev tantsupedagoog Paul Bobkov. Kontserti tänavusele teemapäevale ei järgnenud, kuid päev lõpetati stiilipeoga. Kantristiilis koosviibimisel said rahvatantsijad jala valgeks ka line- ehk rivitantsus.

Maakonna sega­rühmade tantsupäevast võtsid osa Kuressaarest Piiprellid (juhendaja Eena Mark) ja Keeris ning Nasvalt Pööris (mõlema juhendaja Kalle Kadarik), Lender Taritust (Aili Salong), Tõmba, Jüri Kärlalt (Virge Varilepp), Varbarõõm Salmelt (Merle Sillavee), Valjala segarühm (Maia Tõhk) ja Rummaja Lümandast (Ulvi Põld).

Maakonnas on segarühmi teisigi, kuid sel korral Ida-Saaremaa ja Muhu rühmad teemapäevale paraku ei jõudnud.

Print Friendly, PDF & Email