Tempomales medalid jagatud

Peaaegu pool aastat kestnud maakonna välk- ja kiirmalemeistrivõistlused on lõpule jõudnud. Et välkmalemeistrina jätkab 14. korda Aivar Sõrm ja kiirmalemeistrina 15. korda Rain Kilumets, oli selge juba enne viimaseid osavõistlusi. Selgusetu oli, kellele kuuluvad hõbe- ja pronksmedalid.

Mõlema mänguliigi viimasel turniiril sai selgeks, et kahekordne hõbemedali võitja on sel aastal Martin Kallas. Kui kiirmales oli see enne viimast turniiri juba peaaegu kindel, siis välkmales võitles ta selle endale kätte viimase võistlusega. Tema peakonkurent Hendrek Kelder pidi leppima pronksmedaliga.

Kiirmales oli viimase turniiri eel kolmandal kohal Milde Burkova, kuid viimase võistlusega läks Juuno Jalakas temast mööda. Huvitav on see, et kiirmale esinelik lõpetas ka möödunud aastal samas järjekorras.

Kokku oli välkmales osalemas 14 ja kiirmales 19 mängijat.

Paremiku tulemused keskmise võiduprotsendi järgi olid järgmised:

Välkmale: 1. Aivar Sõrm 89,9; 2. Martin Kallas 72,1; 3. Hendrek Kelder 69,2; 4. Milde Burkova 54,1; 5. Ülo Tuulik 45,1; 6. Jaak Turja 43,5.
Kiirmale: 1. Rain Kilumets 87,1; 2. Martin Kallas 78,1; 3. Juuno Jalakas 66,4; 4. Milde Burkova 63,3; 5. Arvo Kallas 57,1; 6. Jaak Turja 48,6.

Juuno Jalakas

Print Friendly, PDF & Email