Tänak ja Järveoja olid Mehhiko rallil loomadega kimpus (2)

Foto: Timo Anis

Ott Tänaku kaardilugeja Martin Järveoja kirjeldas ERR-ile Mehhiko MM-ralli laupäevase võistluspäeva järel seiklusi loomadega, mida neil tuli päeva jooksul ette ebatavaliselt palju.

“Ringi esimesel katsel jäi meil tee peale üks koer ette, kellest saime õnneks mööda. Hiljem oli üks suurem koer, kellele pidime kahjuks 140-ga otsa sõitma. Ei olnud kuhugi keerata, kahjuks nii läks,” rääkis Järveoja.

“Järgmisel pikal katsel tahtsid mingid kitsed külje pealt sisse joosta, aga õnneks saime mööda,” jätkas kaardilugeja. “Päris selline dr Dolittle’i tunne oli, loomad jooksid tee peal.”

Tänak ja Järveoja on Mehhiko rallil kaks katset enne lõppu 4. kohal. Enne Eesti aja järgi kell 18.43 algavat eelviimast katset kaotavad Tänak ja Järveoja Postimehe andmeil ralli liidrile Kris Meeke’ile 2.12,6. Seejuures sai Tänak 14. kiiruskatsel kirja ka tänavuse Mehhiko ralli esimese katsevõidu. ETV2 otseülekanne Mehhiko rallilt algab kell 19.30.

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentaari

  1. taewane arm

    oh õudu, loomad teel. kas vastavaid hoiatusmärkisi pole väljas? ja hullemaks läheb, mammutrite kloonimine oo vaid aja küsimus.http://forte.delfi.ee/news/teadus/teadlased-aratavad-mammuti-juba-4-aasta-parast-ellu?id=38436235

  2. taivane parm

    Normaalne, et ralli ajal loomad teel? Vahi ise oma mammuteid.