Playback Kärla põhikoolis

9. klassi noored Michael Jacksoni lugu jäljendamas.
Laidi Lindau

17. veebruaril toimus Kärla põhikoolis Playback, mida õpilased olid juba kaua aega oodanud ja kust võtsid osa 1.–9. klassi õpilased.

Playbackiks harjutati mitu nädalat, et saada lood hästi selgeks ja et kõik oleks kõige parem. Lugude valimine oli väga lõbus, sest kõigepealt olid tavapärased lood, aga siis leiti igasuguseid huvitavaid ja naljakaid laule, mida vaadates tuli endalgi hea tuju. Proovides sai nalja, aga tehti ka tõsist tööd. Harjutamine võttis palju aega, aga asja sai.

Igast kooliastmest valis žürii parimad klassid. Žüriisse kuulusid Kärla põhikooli sekretär Laidi Lindau, Lääne-Saare valla noorsootöötaja Deisi Klaas ja Kärla kooli vilistlane Maris Õispuu.

I kooliastme grand prix’ võitis 1. klass.
II kooliastme grand prix’ võitis 4. klass.
III kooliastme grand prix’ võitis 9. klass.

Žürii jagas ka eripreemiaid: kõige naljakam esitus – 9. klass, kõige stiilsem riietus – 8. klass, kõige siiram lavaesitus – 2. klass, kõige aktiivsem esitus – 6. klass, kõige hulljulgem esitus – 5. klass, kõige tõetruum esitus – 3. klass ning publiku eripreemia ja kõige säravam esitus – 7. klass.

Igas kooliastmes valiti ka üks õhtutäht, kes oli enim silma paistnud. 1.–3. klasside arvestuses sai õhtutäheks Gert-Marol Kuris. Teises kooliastmes anti see tiitel Hans-Hendrik Magusale ja kolmandas kooliastmes pälvis õhtutähe tiitli Gabriela Grahv.

28. veebruaril toimus Kuressaare kultuurikeskuses Saare maakonna IV Jäljendusvaadend, kuhu oli registreerunud 261 osalejat. Kärla põhikooli esindasid kooli grand prix’de võitjad.

Võistlus oli pingeline, aga samas oli lõbus ka teiste esitusi vaadata. Teise koha tõi Kärlale oma vanuserühmas 1. klass, lapsed olid oma võidu üle väga õnnelikud. Teised Kärla kooli esindanud klassid auhinnalist kohta kahjuks ei saanud, aga sellest pole midagi, tuleval aastal uue hooga.

Meryssabel Nõmm,
9. kl

Print Friendly, PDF & Email