Lastefond kutsub Auriga keskusse perepäevale

Laupäeval, 11. märtsil saab Kuressaares Auriga keskuses teoks TÜK Lastefondi heategevuslik perepäev, kus kogutakse annetusi ravitoitu vajavatele lastele.

Tasuta perepäev on osa lastefondi kampaaniast “Üleannetus”, mis tipneb samaaegselt toimuvate üle-eestiliste heategevusüritustega kõigis 15 maakonnas.

Lisaks annetamisvõimalusele pakutakse Kuressaare üritusel osalejatele võimalust mitmel viisil meelt lahutada: kohal on näomaalijad, mõõtu saab võtta paberlennukite täpsuslennutamises ning kaunistada seina värviliste käejälgedega. Perega veedetud toreda päeva jäädvustavad üleannetu fotoseina taustal pildile fotograafid. Häid inimesi rõõmustavad oma etteastetega Kristiin Koppel, Maret Mägi tantsutrupp ja SÜG-i kabaree. Päeva juhib Meelis Juhandi.

Perepäev algab kell 12 ja tegevust jagub kella 15-ni. Kampaania raames on haigeid lapsi võimalik toetada ka spetsiaalses veebikeskkonnas www.üleannetus.ee, andes oma panuse Eesti kaardi täitmisse annetustega.

Print Friendly, PDF & Email