Kuressaare pälvis Suure Doonorikruusi

Verekeskuse juhatajalt dr Riin Kullastelt (vasakul) võttis tunnustusmeene vastu Kairit Lindmäe.
PERH VEREKESKUS

26. veebruaril Tallinna raekojas toimunud tänuüritusel tunnustas Põhja-Eesti regionaalhaigla verekeskus tublisid doonoreid ja ka parimat doonorlust toetavat omavalitsust, kelleks valiti Kuressaare linn. Tunnustusmeene, Suure Doonorikruusi võttis vastu linnavalitsuse sotsiaalosakonna juhataja Kairit Lindmäe.

“Kuresaare linn on olnud pikaaegne ja aktiivne doonorluse toetaja ja kultuurikeskuses on väga head tingimused. Saarlased on vastutulelikud ja suure südamega inimesed, kes on alati usinalt meie doonoripäevi külastanud. Siin on tublid vabatahtlikud, kaitseliitlased ja Punase Risti inimesed, samuti aktiivsed noored koolides,” põhjendas valikut verekeskuse doonorluse arendusjuht Ülo Lomp.

“Kuressaare linn tänab südamest kõiki, kes on kinkinud oma verd, tehes sellega kaaskodanikele väikese, aga ülimalt olulise heateo. Palju tervist teile!” sõnas Kairit Lindmäe.

Print Friendly, PDF & Email