Huvihariduskonverents läks korda

Kuressaare Linnateatris toimus 27.–28. veebruarini III üleriigiline huvihariduskonverents “Mis tuuled puhuvad?”, mis kandis sel aastal alapealkirja “Tuulte lood”.

Võrreldes möödunud aastaga oli konverentsil osalejate hulk pea kahekordistunud (eelmisel aastal oli registreerunud huvilisi 60, sel aastal 113) ja külalisi saabus üle kogu Eesti. Konverentsil esinesid koolitaja Pille Kriisa, riigikogu liige Madis Milling, ettevõtja Robert Pajussaar, Eesti noorsootöö keskuse direktor Edgar Schlümmer, Pärnu linnavalitsuse üldhariduse peaspetsialist Virve Laube, Tartu linnavalitsuse noorsooteenistuse juhataja Piret Talur, Eesti kunstiakadeemia professor Piret Puppart, pedagoogikateadlane Jaana Vasama, noorte kogukondlike omaalgatuste ehk “Nopi üles” projektijuht Riin Luks, Salme kooli huvijuht Mariliis Lazarev koos Salme noortega, SA Archimedes noorteagentuuri koolitaja Külli Salumäe ning luuletaja ja kirjanik Kristiina Ehin.

Huvihariduskonverentsi korraldas Kuressaare linnavalitsus ja korraldusmeeskonda kuulusid abilinnapea Tiia Leppik, haridusnõunik Õilme Salumäe, spetsialist Helen Vainula, noorsootöö spetsialist Marii Kõrgesaar, maavalitsuse noorsoonõunik Anneli Meisterson, Aste klubi juhataja Triino Lest ja Kuressaare gümnaasiumi huvikooli Inspira juhataja Inge Jalakas.

Print Friendly, PDF & Email