Võrkpallimeistrivõistlused said avalöögi

Nädalavahetusel algasid Saaremaa meistrivõistlused meeste võrkpallis.

Sedakorda on Saaremaa meistrivõistlustel osalemas neli meeskonda: Kaarma, Siimu Auto, Valjala ja Klotoid. Möödunud nädalavahetusel mängiti kokku tervenisti kuus mängu. Kõik võistkonnad mängisid omavahel läbi ühe ringi.

Sel aastal mängitakse omavahel läbi kokku kaks ringi. Teise ringi mängud leiavad aset 18. märtsil Kärla spordihallis ja 19. märtsil Kuressaare spordikeskuses. Kahe ringi kokkuvõttes selgub paremusjärjestus, mille alusel moodustatakse poolfinaalpaarid.

Põhiturniiri võitja mängib poolfinaalis põhiturniiri neljanda koha omanikuga ning teises poolfinaalis kohtuvad omavahel põhiturniiri teine ja kolmas. Võitjad mängivad Saaremaa meistritiitlile ja kaotajad pronksmedalitele. Poolfinaalid ja kohamängud mängitakse 15. ja 16. aprillil Kuressaare spordikeskuses.

Kuid möödunud nädalavahetust ei õnnestunud kellelgi “puhaste paberitega” läbida. Esimese ringi kokkuvõttes kogus parimana 7 punkti Kaarma, võites Valjalat ja Klotoidi 3 : 0 ja kaotades Siimu Autole 2 : 3.

6 punkti kogus Klotoidi meeskond, kes küll kaotas Kaarmale, nagu eelnevalt mainitud, kuid võitis nii Siimu Autot kui Valjalat 3 : 0. Viis punkti kogus Siimu Auto, kes kaotas Klotoidile kolmes geimis ja võitis viiegeimilises mängus Kaarmat ning alistas ka Valjala tulemusega 3 : 0. Seekord jäi punktiarve avamata Valjalal, kes pidi läbi ajama mitme põhimeheta. Tabeliseis on esimese ringi lõppedes igatahes väga põnev ja lõplik paremusjärjestus enne poolfinaale veel täiesti lahtine.

MTÜ Saaremaa Võrkpall

Print Friendly, PDF & Email