Ühinemise tegevjuhiks saab Alo Heinsalu (5)

Alo Heinsalu

Omavalitsuste ühinemise tegevjuhi konkursil jäi Saarte Hääle andmeil sõelale endine presidendi kantselei juht Alo Heinsalu.

Ühinemise tegevjuhi kohale kandideeris kaheksa inimest, kellest teise vooru pääses neli, ja eile toimunud vestlustele kutsuti kaks kandidaati. Toimetuse andmeil langes valik häältega 5:1 Alo Heinsalu kasuks. Temaga konkureeris endine Väinamere Liinide juht Urmas Treiel, kelle poolt andis ainsa hääle komisjoni liige linnapea Madis Kallas.

Aastail 2005–2015 töötas Heinsalu õiguskantsleri kantselei direktorina, 2015. aasta aprillis asus ta juhtima vabariigi presidendi kantseleid.

Omavalitsuste ühinemise tegevjuhi ülesanne on ühinemisprotsessi igapäevane juhtimine, ühinemist ettevalmistavate töörühmade tegevuse ja Saaremaa valla oluliste dokumentide koostamise korraldamine ning tulemuste esitamine juhtkomisjonile. Töö on tähtajaline ja kestab selle aasta 31. detsembrini. Töökohaga seotud kulud kaetakse riigieelarvest.

Print Friendly, PDF & Email