KG korvpalluritele kuld ja pronks

Vändra gümnaasiumis mängitud Eesti koolispordi liidu 10.–12. klassi noormeeste korvpalli rahvaliiga võitis Kuressaare gümnaasium.

Kuressaare gümnaasium võitis Hiiumaa gümnaasiumi 62 : 21, A. Kitzbergi nim gümnaasiumi 67 : 30, Rapla ühisgümnaasiumi 55 : 29 ja Vändra gümnaasiumi 75 : 25.

Seega kujunes paremusjärjestus järgmiseks: 1. Kuressaare gümnaasium (Cris-Karlis Lepp, Tauri Põldema, Cristo Prostang, Märt Maidle, Josti Samarokov, Robin Mäetalu, Karl Merisalu, Aleksander Tõru ja juhendaja Sander Suurhans); 2. Rapla ühisgümnaasium; 3. Hiiumaa gümnaasium; 4. A. Kitzbergi nim gümnaasium; 5. Vändra gümnaasium.

Abja-Paluojas mängitud 10.–12. klasside neidude korvpallivõistlustel sai Kuressaare gümnaasiumi tütarlaste võistkond kolmanda koha. KG-l tuli esimeses kohtumises vastu minna Paldiski gümnaasiumile. Võitluslikus ja kohati agressiivses mängus pidid saarlannad tunnistama vastaste 15 : 10 paremust. Teises mängus tuli tunnistada Abja gümnaasiumi 31 : 20 paremust. Ja siis mängiti pronksmedalite eest A. Kitzbergi gümnaasiumi vastu. Saarlannad võitsid 24 : 15.

KG võistkonnas mängisid Sanna-Marcelle Ots, Melani Raamat, Karita Käsk, Gerli Gull, Kristel Käsk ja Marii-Marleen Altrof.

Print Friendly, PDF & Email