Saarepiiga võitis jalgpalli rahvaliiga

Eesti saalijalgpalli naiste rahvaliiga viimases kohtumises alistas JK Saarepiiga kodus FC Radina 5 : 2 ja tagas sellega endale ka liigavõidu.

Kuressaare spordihoones toimunud mängu saatus otsustati sisuliselt esimese kolme minutiga, kui Kateriin Kuusk, Gerda Nelis ja Janika Küttim viisid oma naiskonna 3 : 0 juhtima.

Naiskonna treener Margus Kuusk ütles, et kui targalt mängida, siis on kõik võimalik, kui tegutsetakse liialt enesekeskselt, on raske. “Mängud on kõik nii olnud, nii Võru kui ka Radinaga ja tuleb peale minna,” lausus ta.

12. minutil lõid külalised küll ühe värava tagasi, kuid neli minutit hiljem vormistas Kuusk poolaja seisuks 4 : 1. Vastane polnud aga murtud. Teisel poolajal arenes väljakul võrdne võistlus ja 32. minutil suutsid FC Radina naised vahet taas vähendada, kuid Kateriin Kuuse kolmas tabamus pani asjad lõplikult paika.

“Teist poolaega ei läinud me vormistama, küll aga oli plaan palli hoida, et vastane ei saaks palli liigutada. Rahvaliiga tase oli ühtlane, sest kui Radina oli esindatud vanemate naisterahvastega ja Võru noortega, siis meil oli selline keskmine,” rääkis Kuusk.

Print Friendly, PDF & Email