Saaremaa ratsasportlased Juurimaal edukad

Eeva Helga Kupits Westernil (Reinu ratsatalu) tuli 3. kohale.
Marie Adele Abel

11. veebruaril võistlesid mitmed Saaremaa ratsutajad Lääne regiooni Talvekarika II etapil Juurimaa tallis Märjamaal.

Päev algas noortele ratsanikele ja hobustele mõeldud 50 cm takistussõiduga. Auhinnalistele kohtadele tuli kolm Reinu ratsatalu ratsutajat. Kerli Malm Aroomil saavutas 3. koha, Anni Liisi Lauk Aroomil 5. koha ja Triin Tõnisots Aroomil 6. koha.

Järgnes 75 cm takistussõit. Saarlastest sõitis parima tulemuse välja Minni Hobutegevuse õpilane Danii Marii Sillamägi ponil Red Rose, saavutades 2. koha. Auhinnalisele 6. kohale tuli Reinu ratsatalus treeniv Eeva Helga Kupits ponil Wonderful Girl.

90 cm takistussõidus nop­pisid saarlased mitmeid auhinnalisi kohti. Kaksikvõidu saavutas Jaagup Kallas Saare ratsakeskusest hobustel Emperor ja Qiu De Toriel. Eeva Helga Kupits Westernil (Reinu ratsatalu) tuli 3. kohale. 6. oli Karmen Udeküll Westernil (Reinu ratsatalu), 7. Luise Vevers Ruudil (Saare ratsakeskus), 8. Mihkel Ait Patronsil (Saare ratsakeskus), 9. Helina Täht hobusel Pärn (Saare ratsakeskus) ja 10. auhinnalisele kohale tuli Danii Marii Sillamägi ponil Red Rose (Minni Hobutegevus).

Jaagup Kallas ja Qiu De Toriel saavutasid 2. koha ka 105 cm takistussõidus.

Mari-Ann Udeküll

Print Friendly, PDF & Email