Kristina Kuusk naiskonnaga teine

vehklemisliit / Augosto Bizzi

Sel nädalavahetusel toimus Itaalias Legnanos naiste MK-etapp vehklemises, kus oli võistlustules ka Kristina Kuusk.

Kristina Kuusk tagas endale epeevehklemises individuaalselt otse läbi alagrupiturniiri pääsu 64 hulka, saades viis võitu ja ühe kaotuse. 64 parema hulgas võitis Kuusk poolatar Jagoda Zagalat 15 : 10, kuid kaotas 32 seas Irina Embrichile 7 : 15.

Pühapäeval oli kavas võistkonnavõistlus, kus Eesti koondis, kuhu kuulus ka Kristina Kuusk (pildil), sai teise koha.

Eesti epeenaiskond koosseisus Irina Embrich, Erika Kirpu, Julia Beljajeva, Kristina Kuusk oli avaringis vaba. Kaheksandikfinaalis alistati Šveits 45 : 31. Veerandfinaalis alistati Prantsusmaa 45 : 41. Vägagi passiivses ja torgetevaeses poolfinaalis alistas Eesti Korea naiskonna 15 : 12. Finaalis jäädi aga 25 : 28 alla Hiinale.

Print Friendly, PDF & Email