Ken Torn võttis Sarma rallil klassivõidu

Läti autoralli meistrivõistlused jätkusid Gulbene ümbruse talvistel teedel sõidetud Sarma ralliga, kus Ken Torn sai koos Kuldar Sikuga klassis LRC3 esikoha.

Teist rallit koos sõitnud Ken Torn ja Kuldar Sikk Ford edestasid oma Fiesta R2T-ga leedulasi Jonas Pipirast ja Aisvidas Paliukėnast Ford Fiesta R2T-l +2.51.01 ning Venemaa/Ukraina paari Aleksandr Kudrjavtsev – Volodymyr Korsia Peugeot 208 R2-l +3.22.65. Georg Linnamäega sõitnud Riivo Mesila Peugeot 208 R2-l kaotasid +4.32.07 ja olid kuuendad.

Ken Torn ütles, et eesmärk oli lihtsalt kilomeetreid koguma minna ja see neil ka õnnestus. “Saime autoga järjest rohkem sõbraks,” lausus ta. “Tegelikult olime just meie enamik päevast tagaajajad, kuni üks konkurentidest pidi mootori rikke tõttu raja äärde jääma. Koostöö Kuldariga on meil toiminud kogu aeg, küsimus on selles, mida mina legendi kirja lasen panna, ja sellega tuleb veel kõvasti tööd teha.”

Ralli võidu viisid Soome Kalle Rovanperä ja Risto Pietiläinen Škoda Fabia R5-l, kellele järgnesid venelased Nikolay Grjazin ja Jaroslav Fedorov Škoda Fabia R5-l (+38.35) ning Georg Gross ja Raigo Mõlder Ford Fiesta WRC-l (+2.18.61).

Sarma rallil võeti mõõtu kokku kaheksal kiiruskatsel, mille üldpikkus oli 106 kilomeetrit.

Print Friendly, PDF & Email