Pöide tervisesari tõi mehed kodunt välja (1)

Pöide valla rahval möödus aasta 2016 tervisliku ja mängulise liikumise tähe all.

Tornimäe rahvamajas toimus eile õhtul Pöide valla juubeliaastale pühendatud tervisesarja “Mänguline liikumine 2016” lõpuüritus. Möödunud aasta veebruarist novembrini välja toimus sarja raames 19 üritust, millest võttis osa 16 külakogukonda.

Peeti ka punktiarvestust, mille järgi olid aktiivsemad ja tublimad osalejad Kahutsi, Tornimäe, Koigi, Oti ja Kärneri.

Sarja eestvedaja, Pöide vallasekretär Maire Käärid ütles Saarte Häälele, et sarja eesmärk oli panna rahvas rohkem liikuma. Näiteks võeti mõõtu kergejõustikus ja pallimängudes ning ketasgolfis, samuti laua- ja mälumängudes. Lisaks korraldati tervisliku toitumise teabepäev.

“Väga hästi õnnestus,” ütles Käärid sarja kokkuvõtteks. Erinevates etappides võtsid sarjast osa igas vanuses inimesed, väikestest lastest 80-aastasteni välja. Erilist heameelt valmistas korraldajale, et välja tulid ka mehed. “Muidu nad tihtipeale ei tule,” tõdes ta. Eilsel üritusel premeeriti tublimaid külasid väikese rahalise preemiaga, mis on mõeldud terviseelu edendamiseks.

Print Friendly, PDF & Email