Karli Allik valiti Balti liiga jaanuarikuu parimaks

Baltikumi võrkpalliklubisid ühendava Credit24 meistriliiga jaanuari parima mängija tiitli pälvis Selver Tallinna ja rahvusmeeskonna nurgaründaja Karli Allik, vahendab Volley.

Valitsev Eesti meister pidas lõppenud kuul ühisliigas neli kohtumist ja võitis need kõik.

Karli Allik panustas igasse võitu kahekohalise punktisumma, kusjuures mäng-mängult läksid nurgaründaja esitused aina paremaks. Kui ta alustas kuud kahe tosinapunktilise matšiga, siis kahes viimases mängus oli saldo 18 ja 19 punkti.

Kuu kogusummaks kogunes seega 61 punkti, mis oli sarjas paremuselt kolmas näitaja. Nurgaründaja efektiivsusnäitaja +34 oli sarja neljas tulemus. Eriti kõvasti valmistas Allik vastastele peavalu aga servijoone tagant, lüües nelja mängu peale koguni kümme ässa.

Eriti hoos oli ta mängus Pärnu vastu, kust pallinguga tuli viis otsepunkti. Hullemat turmtuld korraldas jaanuaris Credit24 meistriliigas vaid Vilniuse klubi sidemängija Dmitri Šlomin, kes paugutas 15 ässa. Eduka ründetegevuse kõrval näitas Karli Allik kindlust ka vastuvõtul. Igas mängus oli tema näitaja vähemalt 62,5 protsenti.

Print Friendly, PDF & Email