Jalgpalluritel Gotlandil raske alagrupp

Suvel Gotlandil toimuvatel Saarte mängudel on Saaremaa jalgpallimeeskonna alagrupivastased tiitlikaitsja Guernsey, Shetland ja Ahvenamaa.

Saaremaa koondise treener Sander Viira tõdes, et tegu on läbi aegade ühe tugevama alagrupiga, kus saarlased on Saarte mängudel mänginud. “Aga me tahame üllatada ja ükskord medalid ära võita,” märkis ta. “Paberil on kõik vastased meist tugevamad, aga oleneb, mis koosseisuga tullakse. Guernsey on alati tugev olnud, Ahvenamaa ja Shetlandiga on võimalik mängida. Et midagi saavutada, on vaja alagrupp võita, ja palju sõltub sellest, kuidas lõpeb esimene mäng.”

A-alagrupp: Menorca, Orkney, Alderney, Jersey. B-alagrupp: Gotland, Frøya, Gröönimaa, Western Isles. C-alagrupp: Guernsey, Ahvenamaa, Saaremaa, Shetland. D-alagrupp: Isle of Man, Hitra, Ynys Môn, Falklandi saared.

Print Friendly, PDF & Email