Beebilõust üritas eile keskpäeval Tallinnas sularaha röövida (5)

Kuressaarest pärit räppar Beebilõust kodanikunimega Andrus Elbing arvatakse olevat isik, kes eile keskpäeval Tallinnas Tööstuse tänaval üritas noa ähvardusel ühes poes kassast raha röövida, teatas Delfi.

Laupäeval kell 12.30 sai häirekeskus teate, et Tööstuse tänaval oleva kaupluse müüjat ähvardati noaga. Politseinikud jõudsid sündmuskohale paari minutiga ning neil õnnestus röövija kinni saada. Mehel tuvastati keskmine alkoholijoove, edastas Delfi. Keegi antud vahejuhtumis vigastada ei saanud.

Kinnipidamisel leiti mehelt sularaha. Tekitatud kahju suurus selgub pärast poes tehtavat inventuuri. Kahtlustatav on 48 tunniks kinni peetud ning kuulatakse pühapäeval üle.

Beebilõust on Eestis tuntud räppar, kes muuhulgas oli sel aastal ka Eesti Muusikaauhindade nominent. Mees on varasemalt politseile tuttav, Postimehe andmeil on Elbing seitsmel korral kriminaalkorras karistatud. 2000. aastal läks Elbing kaheks aastaks vangi korrakaitsja ründamise eest. 2003. aastast kandis mees Postimehe andmeil aga nelja-aastast vanglakaristust eluohtliku vigastuse tekitamise eest. Vanglas olles lõi ta bändi Verba Ab Intra ja lõpetas keskkooli kiitusega. 2015 aasta suvel lõi Beebilõust laineid oma autoga, mis oli politseivärvidesse võõbatud, seda autot kutsus mees hellitavalt lõustmobiiliks. Sama aasta novembris sõitis mees auto sodiks.

Print Friendly, PDF & Email