Kuressaare ametikooli menukaim eriala on spaateenindaja

Kuressaare ametikool võttis talvel õppureid vastu viiele erialale, menukaim neist oli spaateenindaja eriala.

Kooli esindaja teatel võeti talvel õppureid kujundusgraafiku, liikuva graafika kujundaja, pagari, spaateenindaja ja hooldustöötaja erialale. Kõige suurem konkurss oli seekord spaateenindaja erialale, kuhu laekus 29 avaldust. Õppekorralduse ja õpperuumide mahutavuse tõttu võeti vastu 16 õppijat.

Ametikooli õppejuhi Anneli Kikkase sõnul läks sel nädalal lõppenud talvine vastuvõtt taas kord üle ootuste hästi. “Üldine pilt sisseastujatest oli väga positiivne – kõik tugevad kandidaadid, väga keeruline oli valikut teha,” sõnas ta.

Hooldustöötajaks asub õppima üheksa inimest. Kuna väga populaarne oli pagari eriala, otsustas ametikool kavandatud ühe õppegrupi asemel avada kaks, mõlemas 11 õpilast. Kujundusgraafikuid asub õppima 14 ja liikuva graafika kujundajaid 17.

Uute õpperühmade õppetöö algab veebruaris. Kõik õpperühmad hakkavad õppima tsükliõppes.

Print Friendly, PDF & Email