KURESSAARE SÕNUMID: Linn tunnustas 2016. aasta parimaid

20. jaanuaril toimus raekojas traditsiooniline tunnustusüritus, kus anti üle linna tunnustuspreemiad, stipendiumid ja tänukirjad.

Aasta tööandjatena tunnustati suurematest ettevõtetest Kuressaare Sanatoorium AS-i, Sporrong Eesti OÜ-d ja Ouman Estonia OÜ-d ning väiksematest ettevõtetest Compakt Haldus OÜ-d, Moonstar OÜ-d ja Kuldoda OÜ-d. Need ettevõtted paistsid silma uute töökohtade loomise ja töötajate keskmise sissetuleku suurendamisega.

Linnavalitsuse pikaajalise töötajana said tunnustuse Monika Sarapuu ja Madis Pihel. Turvalise elukeskkonna tagaja preemia pälvis Urmas Kuusk. Aasta hoolekandja preemia anti üle Külli Ojaveele ja aasta tervishoiutöötaja preemia Virge Nemvaltsile.

Kuulutati välja kolm aasta tegu hariduses. Need on Kuressaare gümnaasiumi 2. klassi õpilastele purjetamise algõpetuse tundide korraldamine, Kuressaare gümnaasiumi Harmooniatoa loomine ning lasteaia- ja kooliõpetajate eripedagoogika kursuse toomine Saaremaale.

Aasta parima noorsportlase stipendiumi pälvis Daniel Rüütel, aasta parima sportlase stipendiumi Kristina Kuusk ja parima treeneri stipendiumi Kadri Rõõm ning aasta tegu spordis on SRC Zoom8-klassi maailmameistrivõistluste korraldamine.

Kuressaare kaunite kunstide stipendiumiga tunnustati Anne Tootmaad, aasta tegu kultuuris on Aavikute majamuuseumi renoveerimine ja aasta kultuurisõbraks nimetati Meelis Kubits. Aasta tegu 2016 on loomesuvila ellukutsumine, mille eestvedajad olid Liise Kallas, Eva Kumpas, Kristi Kiil, Maris Rebel ja Mele Pesti. Aasta tegijaks kuulutati Aivar Sõrm, kes oli vallikraavide puhastamise eestvedaja.

Vaata fotosid:
www.kuressaare.ee

Print Friendly, PDF & Email