Orkestrandid harjutasid laulu- ja tantsupeoks

40 noort orkestranti Saaremaalt, Muhust ja Hiiumaalt harjutasid pühapäeval Võhma külamajas XII noorte laulu- ja tantsupeoks “Mina jään”.

Eelproovi juhatasid Ott Kask ja Hando Põldmäe suvel toimuva suure peo puhkpilliorkestri meeskonnast. “Nad andsid väga kiitvat tagasisidet Eesti saarte noorte puhkpilliorkestri (ESNPO) meeldiva kõlapildi, artikulatsiooni ja balansi osas,” ütles orkestri üks dirigentidest Matis Männa. Lisaks temale on ESNPO dirigendid Toomas Paap ja Karlis Saar.

2006. aastal asutatud orkester koosneb Kuressaare muusikakooli ja Orissaare muusikakooli orkestrist ning Emmaste brassist. Lisaks osalesid eelproovis Kuressaare muusikakooli vilistlased Siret Sui (flööt) ja Priidik Vapper (tuuba) ning Orissaare muusikakooli direktor Martti Nõu.

Teine eelproov toimub 8. aprillil Kuressaares.

Print Friendly, PDF & Email