Paaditootja Alunaut laiendas haaret Norrasse (1)

Tornimäel tegutseva Alunaudi paate hakkab Norras müüma suurim vabaajapaatide müüja Bakken Motors. 2016. aastal müüs Bakken 900 mootorpaati ja 1400 paadimootorit. Esindatavaid brände on paatide osas 23, neist suur osa väga tuntud.

Kaks aastat tagasi Saaremaa aasta ettevõtteks tunnistatud Alunaudi juhi Mark Muru sõnul kestsid läbirääkimised pikka aega ning tema loodab Norrast mõõdukat tootmismahtude tõusu. “Ikka üks samm korraga,” ei kiirusta Mark Muru oma sõnul kohe ulmeliste mahtude poole.

Müügivõrgustiku arendamine aitab ettevõttel saavutada stabiilse töövoo. Edasimüüjad vähendavad oluliselt ka Alunaudi oma müügitöö mahtu ning selle arvelt saab rohkem edendada arendust ja tootmist.

Aastapäevad tagasi sõlmis Alunaut edasimüümise lepingu Soome turul. Seal esindab Alunauti Wihuri kontserni kuuluv Marinepalvelu OY.

Print Friendly, PDF & Email