Andi Noot jooksis uue siserekordi

Teisipäeval Tartus ülikooli spordihoones toimunud Tartu kergejõustiku meistrivõistlustel üritas Andi Noot täita 1500 meetri jooksus sise-EM normi. Ta sai kirja küll uue Eesti rekordi 3.44,34, kuid norm 3.44,00 jäi siiski täitmata ehk puudu jäi vaid 34 sajandikku.

“Kukkusin läbi oma üritusega,” tunnistas Andi Noot, kelle senised rekordnumbrid olid 3.44,63. “Jänesed panid jälle 600 m ette ja ma ei suutnud ära joosta. Eks lööb ladva väheke kõikuma selline ebaõnn, aga see on sport.”

Nüüd jätkab Noot hooaega välismaal, kus plaanib 2. veebruaril joosta Rootsis 800 m ja nädal hiljem Prantsusmaal 1500 meetrit. “Normi peab ära jooksma, sest sellise eesmärgi seadsin ma endale juba sügisel,” ütles jooksumees, lubades, et enne ei loobu, kui eesmärk on saavutatud.

Print Friendly, PDF & Email