Mehel lasub süüdistus joomakaaslase surnuks peksmises (10)

Lääne ringkonnaprokuratuur saatis kohtu ette mehe, keda süüdistatakse teisele mehele surmaga lõppenud raske tervisekahjustuse tekitamises.

2015. aasta juuni hakul šokeeris Kuressaaret tapmine, mis pandi toime ühes Suur-Sadama tänava kortermajas. Joodikute joomaurkana tuntud korterist leiti Eikla kandist pärit mehe surnukeha. Saarte Hääl kirjutas toona, et mees oli surnuks pekstud juba teisipäeva öösel. Kuna kogu korteris pidutsenud seltskond oli väga purjus, ei tehtud sellest suuremat välja. Laip leiti neljapäeva õhtul korteriomaniku voodist teki alt.

Lääne ringkonnaprokuratuuri pressinõuniku Annely Ermi sõnul esitati süüdistus 33-aastasele Ragnarile. Süüdistuse kohaselt lõi ta teist meest ühise alkoholitarvitamise käigus korduvalt ja mees suri vigastuste tõttu tekkinud verejooksu tagajärjel.

Eelistung Kuressaare kohtumajas on määratud 3. veebruarile.

Print Friendly, PDF & Email